Siverek Belediyesi sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar için iftar yemeği düzenlendi.

Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftarda STK temsilcileri ve muhtarlarla ilçe sorunları hakkında taleplerini Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a iletti.

Yılmaz, yaptığı konuşmada son dönemlerde ilçeye ciddi yatırımların yapıldığını belirterek şöyle konuştu:

"Hepimizin tek derdi var oda şehrimizin, nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, yaşanabilir bir Siverek'i nasıl tesis edebiliriz. Bunun uğraşı içindeyiz yerel üst yönetici olarak, başta değerli kaymakamımız olmak üzere, kurum amirlerimize siz değerli STK temsilcilerine, muhtarlarımıza ve hazır bulunan diğer ağabeylerimiz yönetirken her zaman bize destek oldunuz yanımızda bulundunuz.

İnşallah Siverek’i o hak ettiği yere gelmesi için uğraşlarımız devam edecektir.Tabi yönetirken ortak akıl her zaman rehberimiz olacaktır. İstişare olmazsa olmazımız, o nedenle Siverek Belediyesi olarak noksanlıklarımız, eksiklerimiz hiç şüphesiz vardır, bu konuda bizi uyarınız. İftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederim."

 İftar yemeğine Kaymakam Metin Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, İlçe Müftüsü Burhan Barut ile bazı kamu kurumlarının müdürleri katıldı.