Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve vatandaş katıldı.

Büyükşehir olarak Ramazan'ı halka meydanlarda yaşadıklarını belirten Başkan Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle birlikte halkımızla meydanlarda, parkta, sokakta düzenlenen iftarlarda bir araya geliyoruz. Ramazan ayının güzel yönlerinden biri de bir araya gelmektir. Paylaşmaktır. Kardeşliğimizi pekiştirmektir. Esnafıyla, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla bir araya gelmektir. Bu iftarda bir araya gelen Siverekli kardeşlerime teşekkür ediyorum" diyerek Sivereklilere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinin Siverek'te düzenlediği iftar davetinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz: "Bir arada iftar ettik. Siverekli hemşerilerim ilgi gösterdi. Bende Siverekliler adına şükranlarımı sunuyorum. Maneviyat dolu bir iftar yaşadık" dedi.

Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Siverekliler, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.