Bu amacla Sanliurfa'nın Suruç ilçesinde de fidan dikme etkinligi düzenlendi. 81 Ilde eş zamanlı gercekleştirilen fidan dikme etkinliğine Suruçlular duyarsız kalmadı.

Suruç Kaymakami Kenan Aktaş'in katilimiyla ilçe merkezindeki Yanal Oba Ilk ve Ortaokulunda  yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Fidanlar toprakla bulusma anı renkli gorüntulere sahne oldu. Etkinlikte Kaymakam Aktaş fidanları toprakla bulustururken öğrencilerde Kaymakam amcalarıyla beraber ektikleri fidanlara can suyu verdiler.

81 ilde baslatilan eş zamanlı ve daha yeşil bir cevre ve yesil alan bilincinin arttirilması amacıyla yapilan etkinlikte Suruç ilcesinde Kaymakam, öğrenciler, vatandaşlar, muhtarlar, ilçe Milli Egitim Mudurlugu yetkilileri , öğretmenler ve muhtarlar bizlerde varız diyerek fidan dikip kampanyaya destek oldular.

Etkinlikte bir aciklama yapan Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş "11 Milyon agac fidesi bugun toprakla bulustu.Bizlerde bu kampayaya sonuna kadar destek verdik ogrencilerimize ve Suruc halkimiza tesekkur ediyorum " dedi.