Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 23 Haziran’daki İstanbul seçimlerinde desteğinin hangi partiden yana olduğunu açıkladı.

Tatlıses İstanbul’da.

MEDYAURFA.COM genel yayın yönetmeni Gazeteci Nedim Atilla’ya özel açıklama da bulunan Tatlıses ‘’Bodrum’dan İstanbul’a 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçim çalışmalarına destek vermek için geldim’’ dedi.

‘’Tarafım her zaman bellidir’’

Kendisinin AK Parti üyesi olduğunu ve tarafının her zaman belli olduğunu belirten Tatlıses ‘’Bu tarafı seçerken hiçbir menfaat beklemeden, gönülden seçtim. Buradan İstanbul’daki doğulu, Güneydoğulu beni seven vatandaşlarıma sesleniyorum; Sizden ricamdır, bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Başkanı’na ve onun işaret ettiği tecrübeli devlet adamı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına oylarınızla sahip çıkın’’ dedi.

‘’İhtiyacımız var’’

Milletin başta Doğu ve Güneydoğu vatandaşları olarak, Cumhuru reise ve onun yönetimine ihtiyacı olduğunu belirten Tatlıses ‘’Bizler zaten İstanbul’u kazandık. Türlü oyunlara, kutuplaşmamızı isteyenlere fırsat vermeyelim. Tarihimizde bunun örneği çok, bir daha yaşamayalım’’ dedi.

tatlıses erdoğan ile ilgili görsel sonucu

‘’İstanbul düşerse, Anadolu düşer’’

Doğulu ve Güneydoğulu hemşehrilerine seslenen Tatlıses ‘’Bu bizim topraklarımıza, hem hep arkamızda duran başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönül borcumuzdur. Ben bu ülkenin evladı İbrahim Tatlıses olarak İstanbul’da 10 gün boyunca seçim çalışmaları yürüteceğim. Çünkü İstanbul düşerse Anadolu düşer’’ dedi.

tatlıses erdoğan ile ilgili görsel sonucu

‘’Sandık darbelerine izin vermeyelim’’

Vatandaşlara çağrı da da bulunan Tatlıses ‘’Üstüne basa basa söylüyorum oyunlara, kumpaslara, sandık darbelerine izin vermeyelim. O yüzden var gücümüzle çalışalım. Bütün Dünya Türkiye’ye ve Türkiye Cumhuriyeti Başkanı’na karşı, güçlenmemize karşı ama biz inşallah millet olarak 23 Haziran’da, bize karşı olan bütün oyunları bozacağız ve düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz’’ dedi.