'’Gülçin hanım danışmanımdır’’

Yardımcısı Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses ‘’Gülçin hanım benim danışmanımdır. Sosyal medya hesaplarıma bakıyor. Bu konuda acemiyim. Paylaşmayı biliyorum ama bir milyon tane şekil var orada, işlerimi o yürütüyor’’ dedi.

‘’Onunda bir ailesi var’’

Gülçin Karakaya’ya sarf edilen sözlere de tepki gösteren Tatlıses ‘’Etmedikleri laf kalmadı. Onunda bir ailesi var. Ben hiçbir zaman isyan etmedim. Bana keleş sıktılar, maddi, manevi durumun ne durumdadır diye sordular mı ? Ama Gülçin hanım kimdir diye soruyorlar. Sağ elim çalışıyor, sol elim  çalışmıyor. Gülçin benim sol elimdir. Var mı ötesi ?’’ dedi.

‘’İstesin canımı veririm’’

Bir süre önce oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı tatsızlık nedeniyle şikayetçi olduğu iddia edilen Tatlıses bu konuyla ilgili de konuştu. Tatlıses ‘’Ahmet oğlumdur. Canımı istese veririm. Hangi evladım istese canımı veririm. Bunu yaparım yani ama yanlışların da düzeltilmesi lazım. Bana dediler ki Ahmet bey telefon açmış, otelimi alan kişiye sen ne ayaksız falan demiş. Aradım oteli satın alan kişiyi özür diledim. Sonra öğrendik ki öyle bir şey söylememiş’’ dedi.

''Üzerlerine üzerlerine gideceğim''

Neden YOUTUBE kanalı kurduğunu da açıklayan Tatlıses ‘’Hak etmediğim şeyleri söylüyorlar bana. Benimle birlikte çalışmışsınız, bana laf söylüyorlar. Herkes kendini bilir. Cüceler de bilir. Üzerlerine üzerlerine gideceğim. Tatlıses TV bizimdir. İsim hakkı da bizimdir. Döndü dolaştı başıma bela oldu yine. Sağa sola röpörtaj vermeyeceğim artık. Lafın sahibi benim. Benden duyacaksınız her şeyi’’ dedi.

‘’Talihsiz bir açıklama’’

Eski eşi Perihan Savaş’ın Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili yaptığı ‘’Allah akıl fikir versin’’ açıklamasına da değinen Tatlıses ‘’Talihsiz bir açıklama. Perihan hanımı severim, saygı da duyarım ama bana göre bizim için kullanacağı her cümle de kızımızı düşünmesi lazım. Çünkü taş dönüp dolaşıp kızımıza değer. Bu benim canımı yakar. Dolayısıyla Perihan hanımında canı yanar. Söylemiş bir laf, olsun, canı sağ olsun’’ dedi.

‘’En çok onlardan yara aldım’’

Tatlıses, 50 yıldır kendisine atılmayan iftiranın, çamurun kalmadığının da altını çizdi. Kendisini bitiremeyeceklerini de sözlerine ekleyen Tatlıses ‘’Çünkü Allah yürü demiş. Bitiremeyeceksiniz beni. Bundan emin olduğunuz zaman kazanırsınız. Ben sevdiklerimden aldığım yarayı kimseden almadım’’ dedi.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA