Karantinadaki mahallelerin ihtiyaçlarını Siverek Belediyesi karşılıyor

Korona virüs önlemleri kapsamında karantina altına alınan mahalle ve binalardaki vatandaşların gıda ve dezenfektan ihtiyaçları Siverek Belediyesi ekiplerince karşılanıyor.

Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan bir hastanın ardından karantina altına alınan Aşağı Beşyamaç sakinlerinin gıda ihtiyacı olduğunu bildirmesi üzerine ekipler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla harekete geçti.
İhtiyaç sahibi olduğu bildirilen 38 ailenin temel gıda ihtiyacını karşılayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, gıda kolilerini jandarma uygulama noktasına götürdü.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Korona virüs önlemleri kapsamında karantina alınan mahallelerin yanı sıra kent merkezindeki binalara yönelik temel ihtiyaçların karşılanması noktasında ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. Gelen her talebi titizlikle değerlendiren ekiplerimiz, vatandaşlarımızın temel gıda ve dezenfektan ihtiyacını karşılamaktadır. Öte yandan dezenfekte ihtiyacı olduğunu bildiren vatandaşlarımızın talebiyle evlerinde de dezenfekte çalışması yapılmaktadır.”

İhtiyaçlarının bir telefonla giderildiğini belirten karantina bölgelerinde yaşayanlar Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.