Kurulduğu altı aylık süre içerisinde faaliyet alanını gün geçtikçe genişleten Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 110 usta öğreticinin katıldığı iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Kültür Müdürü Atik Sahil ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Ömer Haydarlı ve Celal ELMAS katıldı.

Ramazan ayında usta öğreticilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya gelerek çalışanlarımız arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve büyük bir aile yolunda ilerlemeyi sağlamak olduğunu ifade eden Eyyübiye Halk Eğitimi Merkez Müdürü Necati Taş Hedefimiz her zaman olduğu gibi çıtayı biraz daha yukarı taşımaktır. Önümüzdeki günlerde birkaç farklı branşta kendimizi göstererek ilçemizin adını sosyal ve kültürel etkinliklerle hissettirmeye çalışacağız. dedi

Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş “Her şey çok güzel; mekân çok güzel, hizmet güzel, eğitmenlerimizle bir arada olmak güzel. İlimizde halk eğitim merkezi olarak ilk defa yapılan bu iftar programın düzenlenmesinde emeği geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam’a, katılımlarından dolayı birim sorumlularımıza ve eğitmenlerimize teşekkür ederim” dedi.