Vali Erin, Bozova ziyaretine Kaymakamlığı ziyaret ederek başladı. Bozova Hükümet Konağında nikah işlemlerini yapan bir çifte rastlayan Vali Erin, genç çifte altın takarak ömür boyu mutluluklar diledi. Nüfus işlemleri için bekleyen bir aile ile hasbihal eden Vali Erin, çocuklara oyuncak dağıttı. Ardından, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ile Kaymakamlık makamında bir süre görüşen Vali Erin, ilçede yürütülen çalışmalar ve uygulanan projeler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bozova Belediyesi Öğrenci Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki öğrencilerle buluşan Vali Erin, lise mezunu gençleri en üst sayıda üniversiteye yerleştirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, “Geçen yıl Bozova’dan 80’den fazla gencimizi üniversiteye gönderdik. Bu sayıyı bu yıl 200’ün üzerine çıkarmamız gerekiyor. Bunu başarmanın bazı koşuları var, düzenli, disiplinli, kararlı çalışarak bunu yapabilirsiniz. Zamanı kullanmayı iyi bilir, öğretmenlerinizin tavsiyelerine uyarsanız bunu başaramamak için hiçbir sebep yok” diyerek, öğrencileri sınavlara motive etti.

Bozova Belediyesi tarafından temin edilen üniversiteye hazırlık materyallerini de öğrencilere dağıtan Vali Erin, buradaki temaslarının ardından Bozova ÇATOM, Bozova Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, burada yürütülen çalışmaları inceleyip, kursiyerlerle sohbet etti.

Gençlik Merkezindeki sportif kurslara devam eden öğrencilerin Türkiye 5’inciliği elde ettiği kupalarını takdim ettikleri Vali Erin, öğrencilere başarılar dileyerek eşofman takımı hediye etti. Gençlik Merkezinde spor, müzik ve resim kurslarını da ziyaret eden Vali Erin, buradaki temaslarının ardından Bozova ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.