Şanlıurfa’ya atandığı günden bu yana eşit hizmet anlayışı ilkesinden vazgeçmeyen, halkla olan diyaloğu ile devlet vatandaş kaynaşmasını sağlayan Vali Erin’in tayinin çıkacağı iddiaları kentte tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yüzlerce vatandaş ''Valimizi yedirmeyiz'' etiketiyle Vali Erin'e destek verdi.

Yaklaşık 1 yıldır Şanlıurfa’da görev yapan, makamdan çok sokakta vatandaşlarla bir arada olan Vali Erin, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Suruç’ta meydana gelen gerginlikleri önleyerek, olayların büyümesini önledi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile birlikte seçim güvenliği için yoğun çaba sarf eden Vali Erin, çıkacak olayları engelledi. Vatandaşlar ‘’Vali Erin olmasaydı Suruç’ta çok büyük olaylar olacaktı. Valimizin sağduyusu, vatandaşlarla olan diyaloğu olayların büyümesini engelledi’’ dedi.

Sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisini gecenin geç saatlerinde sonlandıran Vali Erin, kentin gelişiminde ve sorunların çözümünde etkin rol  oynuyor.

İLGİLİ HABERLER...

-

-

-

+

+