Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Abdullah Erin ile valilik makamında bir süre görüşen Hasan Basri Güzeloğlu’na Vali Erin tarafından bir tablo hediye edildi.

Aslen Şanlıurfalı olan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, memleketinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Mardinli olan Vali Abdullah Erin’in de bölgeden biri olmasının Şanlıurfa için büyük avantaj olduğunu ifade edip başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, Şanlıurfa gibi mübarek bir şehirde hizmet etmekten son derece bahtiyar olduğunu belirterek, “Cenab-ı Allah bize bu görevi kısmet etti. Bu şerefli ve onurlu görevi bize tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimize karşı mahcup olmamak için var gücümüzle çalışacak, Şanlıurfamızı başta ekonomik ve sosyal kalkınma olmak üzere her alanda en üst seviyeye taşımak için çaba göstereceğiz” dedi.

Şanlıurfa’da bazı ziyaretlerde bulunacak olan Vali Güzeloğlu, Vali Erin ile birlikte Karacadağ Kalkınma Ajansı toplantısına da iştirak edecek.