Viranşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmada Karantinaya alınan 600 ev, Resmi kamu kurumları, şehir içi taksi ve minibüslerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   

Viranşehir’de vatandaşların sürekli kullandığı alanlar öncelikli olmak üzere birçok noktada dezenfekte çalışması yapan Viranşehir Belediyesi ilaçlama birimi ekipleri, yaptığı dezenfekte çalışmaları ile alanları sağlıklı ve güvenli hale getiriyor. 

Halk sağlığını korumak ve salgın hastalığın yayılmasını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede artan vaka sayısına dikkat çekerek, vatandaşlara Maske, Mesafe ve Temizlik konularına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Belediye olarak tüm imkanlarını salgın hastalıkla mücadele için seferber ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ekinci,“ Koronavirüse karşı halk sağlığını korumaya yönelik her alanda dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Temizlik ve dezenfekte çalışması yapılması öncelikli olan karantinaya alınan bölgeler ve gerekli her alanda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor ve devam edecek” dedi.