Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Zeytinburnu’nda 16. Cısı düzenlenen yöresel günlere katılarak, Şanlıurfa standını ziyaret etti.

Zeytinburnu Şanlıurfalılar derneğinin düzenlediği sıra gecesine de katılan Başkan Canpolat, Urfalı hemşehirleriyle sohbet etti.

Yöresel günlerde Şanlıurfa standı yine etkinliğe renk kattı. Çiğköfte ikramının yapıldığı, halk oyunları gösterisinin de yapıldığı yöresel günlerde,   Şanlıurfa yine etkinliğe renk kattı.

Yöresel günlerde açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ‘’Bu sene 16.sını yaptığımız Yöresel günlere halkımız çok yoğun ilgi gösterdi. Bu tür etkinlikler halkımızın temsilcileri olan sivil toplum kuruluşları iler beraber yapılırsa anlam ifade ediyor. Bugün burada Şanlıurfalılar, Mardinliler ve Diyarbakırlılar derneği olmazsa Güney Doğu Anadolu gecemizin bir anlamı olmaz. Zeytinburnu sadece tek birimiz ait olsa biz burada mutlu olmayız. Bizler bir ve beraber olursak, acı ve tatlı günlerimizde beraber ağlar beraber sevinirsek yaşamın bir anlamı oluyor’’ dedi.

Şanlıurfa’dan kalkarak İstanbul Zeytinburnu’na gelen bu çok özel etkinlikte hemşehrilerini yalnız bırakmayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta hem Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a hem de Dernek Başkanı Murat Tufan’a Zeytinburnu’nda Urfalıların sesi oldukları için teşekkür etti. Başkan Canpolat gecenin sonunda Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a yöresel bir kahve takdimi hediye etti.