AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Hukukçu Zeynep Müjde Sakar, Şanlıurfalı gençlerle buluştu. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına giden Sakar, burada il gençlik kolları başkanı Mehmet Salih Saraç ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek, siyasetteki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar, burada gençlere yaptığı konuşma da siyasetin toplumsal alanda önemli bir alanı kapsadığını, gençlerin enerjilerini zorluklara değil, amaçlarına vermeleri gerektiğini söyledi.

Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Sakar, engellerden korkmadan, vazgeçmeden ilerlemeleri ve vizyonlarını yüksek hedeflerle oluşturup bilgi ve tecrübeyle kendilerini keşfetmeleri tavsiyesinde bulundu.

Sakar ‘’Gençlerimiz önlerine çıkabilecek her engeli aşabilecek potansiyele sahipler. Bu özelliklerini değerlendirmeleri gerekiyor. Bilgi güçtür, tecrübeyle birleştirip kendinizi keşfedin. En büyük gücünüz kendinizsiniz’’ dedi.

İki saat sürek toplantı da AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise ‘’Değerli hemşehrimiz Yrd. Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar’a bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Verimli bir sohbet toplantısı oldu. Zeynep hanım arkadaşlarımızla bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Önemli noktalar temas etti’’ dedi.

MEDYAURFA.COM