Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri programında sanatçı Aykut Kuşkaya ilahi ve şiir dinletisi sergilendi. Karaköprü Amfi Tiyatro alanında düzenlenen programda Kuşkaya sevilen eserlerini ve şiirlerini söylerken, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Aykut Kuşkaya'nın özellikle şehitler için söylediği şiirler ve 15 Temmuz şehitleri için yazdığı marş izleyenleri duygulandırırken, ilahileri de vatandaşlardan tam not aldı. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve eşi Güler Baydilli, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Metin Baydilli, programda yaptığı konuşmada öncelikle şehitlere rahmet dilerken, Ramazan ayında maneviyatın ön planda olduğunu söyledi. Başkan Baydilli, "Ramazan ayı kardeşliğin, sevginin ve yardımlaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayıdır. Bu ay içerisinde biz de Karaköprü Belediyesi olarak vatandaşlarımız için bu tür programlar düzenliyoruz. Aykut Kuşkaya da şiir ve ilahileriyle gerçekten yüreklere dokunan bir sanatçı. Bu programımıza gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve Ramazan ayı boyunca yapacağımız programlara davet ediyorum" dedi.

Bu arada Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında 03 Haziran 2017 (Cumartesi) günü İbrahim Onat’ın sohbet ve kuran tilaveti programı Karaköprü Amfi Tiyatro alanında düzenleneceği öğrenildi.