Ceylanpınar Belediyesi, çeşitli etkinlikler ile bahar ayının dolu dolu geçmesini sağlıyor. Ceylanpınarlılar Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında Türk Pop müziğinin sevilen sesi Yasin Uçar ile buluştu. Programa Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KONSER CEYLANPINARLILARDAN TAM NOT ALDI

Yasin Uçar, duygusal parçalarını Ceylanpınarlılar için seslendirirken, izleyenlerden tam not aldı. Oldukça kalabalık olan konserde sanatçı Yasin Uçar, Mehmetçikler için de parça seslendirdi. Şehit düşen askerlerimizin ailelerine başsağlığı dileyen sevilen sanatçı, bu ülkenin onlara çok şey borçlu olduğunu söyledi. Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, sanatçı Uçar'a ve geçtiğimiz gün yine belediye tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda dereceye girenlere plaket takdim etti.

"CEYLANPINAR'A UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATMAK İSTEDİK"

Konserde vatandaşlara seslenen Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Yasin Uçar konseri ile Ceylanpınar'a unutamayacakları bir gün yaşatmak istediklerini ifade ederek, "Bahar Şenliği etkinliklerimiz kapsamında Türk pop müziğinin genç sesi  Yasin Uçar ile buluştuk. Kendisi duygusal parçalarını Ceylanpınarlı hemşehrilerimiz için seslendirdi. Ceylanpınar Belediyesi olarak kültürel alandaki etkinliklerimiz artarak devam edecek. Ceylanpınar'a unutamayacakları bir gün yaşatmak istedik ve oldu. Bizi kırmayıp buraya kadar gelen Yasin Uçar'a ve ekibine bu güzel geceden dolayı teşekkür ederiz. Vatani görevini yaparken şehit düşen askerlerimize Allah rahmet eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin. Allah milletimizin birliğini bütünlüğümüzü bozmasın” dedi.

VATANDAŞLAR KONSER İÇİN BAŞKAN ATİLLA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ceylanpınar'nda ilk kez konser verdiğini ve alandaki atmosferi, dinleyicilerin müziğe ilgisini çok beğendiğini belirten sanatçı, konser sonunda Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve Başkan Yardımcısı Mehmet Altun'a teşekkür etti ve hayranlarını kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Öte yandan genç sanatçı Uçar konser alanında albüm müjdesini de Ceylanpınarlılar ile paylaştı. Uçar sonbaharda "Meleğim" şarkısı ile single çıkarıp sevenleriyle  buluşturacak.Etkinliğin ardından alanda bulunan Yöresel Ürünler Fuarı'ndaki stantları gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, talep ve istekleri de yerinde dinledi. Vatandaşlar kendilerine her gün güzel etkinlikler gerçekleştiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Öte yandan 23 Nisan'da böyle bir konserin yapılmasından dolayı mutluluk duyan Ceylanpınarlı çocuklar, bayramlarında kendilerini unutmayan ve konser düzenleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya da teşekkür etti.