Şanlıurfa’da etin markası Oduncu Et & Mangal, lezzetli iftar menüleriyle kentin en fazla tercih edilen restoranların başında geliyor. Oduncu Et & Mangal, 11 ayın sultanı Ramazana özel iftar menülerini, canlı tasavvuf müziği eşliğinde konuklarına en kaliteli servisle sunuyor.

Haftanın her gününe özel farklı bir menü hazırlayan Oduncu Et & Mangal, en özel et lezzetlerini eşsiz menüleriyle sunuyor.

Şanlıurfa’da açıldığı günden bu yana yepyeni bir konsepte imza atan, konuklarına etin ve balığın en doğal halini sunan Oduncu Et & Mangal’ın iftar menüsünde günlere göre; Metrelik kebap (Adana-Beyti-Tavuk Pirzola), Karışık Izgara (Pirzola-Kuzu Çöp Şiş-Et), Dana Külbastı, Tavuk, Et Köfte, Karışık Kebap (Patlıcanlı-Domatesli-Haşhaş) lezzetleri yer alıyor.

Başlangıç menüsünde ise mercimek çorbası, iftariye tabağı, mercimek çorbası, çoban salatası, 5 çeşit meze ve çiğköfte sunan Oduncu & Et Mangal, Tatlı olarak da hırtlevik, dondurmalı irmik helvası, şöbiyet gibi lezzetleri sunuyor.

Oduncu Et & Mangal’ın işletmecisi Münire Meral, yemek işinin kendilerini mutlu ettiğini söylüyor. Meral, Ramazan ayında insanların iftarlarını açarken, yemeklerinin tadına baktıktan sonra yüzlerinde beliren mutluluk ifadesinin, kendilerini her gün yine yeniden aynı çalışma azmini verdiğini belirtiyor.