Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi yaptığı etkinliklerle vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. İlçenin gelişen ve büyüyen mahallelerinden Seyrantepe’de düzenlenen programda Dergâh Camii İmam Hatibi İbrahim Onat tarafından Kur’an’ı Kerim tilaveti yapılırken ilahi dinletisi ve sema gösterisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programa katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe mahallesinin gelişen ve nüfus olarak da büyüyen bir mahalle olduğuna dikkat çekerek burada da bir Ramazan etkinliği düzenleyerek vatandaşlara hizmet etmek istediklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Karaköprümüz her geçen gün gelişen, büyüyen ve yenilenen bir ilçe. Seyrantepe de gün geçtikçe büyüyen ve gelişim gösteren bir mahallemiz. Biz bu mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak adına burada yeni yollar ve parklar açıyoruz. Bunun yanında fırın eksikliğini gidermek adına iki tane fırın yaptık, ihaleyle vererek açılmasını sağladık, şu anda da vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Burada Ramazan ayını da boş geçirmemek için bir program düzenleyelim dedik. Tüm vatandaşlarımıza ilgisi için teşekkür ediyorum.”

Karaköprü Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri Cumartesi günü (bugün) amfi tiyatro alanında Geylani Vakfı İlahi ve Zikir Progamı ile devam edecek.