Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, ünlü isimlerle birlikte Halfeti’ye geldi.

Ülke turizmine katkı sağlamak  amacıyla ‘’Rotahanem ile her şehri geziyoruz’’ projesi kapsamında Halfeti ilçesine beraberinde ünlü sanatçı Alişan, Saffet Emre Tonguç, Saruhan Hünel ve beraberindeki heyet ile gelen Ersoy’u Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak konuk etti.

İlçenin doğal ve tarihi güzelliklerini tekne turunda Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve sanatçılara tanıtan Başkan Albayrak, turizm alanında yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Albayrak ‘’İlçemizin tanıtımı için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de Kültür ve Turizm Bakanımız Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy hanımefendiye ve sanatçılarımıza ilçemizi tanıttık. Belediyecilik alanında yaptığımız çalışmaları aktardık. İlçemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ederek ‘’ Rota, hedef belirlemek demek. Biz de Rotahane’yle Türkiye’yi geziyor, iç turizmi kalkındırıyoruz. Başka bir bakış açısıyla daha farklı, güzel ve popüler bir şekilde Türkiye'yi anlatmak istedik. Türkiye'nin her bir şehri başlı başına bir kültürel miras ve hazine. Binlerce yıllık geçmişi olan bu toplumun ileri gitmesine bu gibi projelerle hep birlikte destek olacağız’’ dedi.