Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine İdris Dağ’ın yerine başarılı hekim Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu atandı.

Şanlıurfalı başarılı hekim Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekilliği görevine atandı.

1998 yılında kazandığı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2004 yılında dönem birincisi olarak mezun olan başarılı hekim Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu, uzmanlık eğitimini 2005-2010 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim dalında tamamladı. 2010 yılında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak göreve başlayan Uzm. Dr. Gülben Saraçoğlu, 2017 yılının Mart-Ekim ayları arasında aynı hastanede sağlık kurulu başkanlığı ve yine 2017-2019 yılları arasında ise Başhekim yardımcılığı görevinde bulundu.

Saraçoğlu, son olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak göreve başladı.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA