Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Covıd-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk aydan fazladır kapalı olan berber, kuaförler ve güzellik salonları pazartesi günü kapasitelerinin yarısı ve randevu sitemi üzerinden kepenklerini açmaya hazırlanıyor.

Haliliye Belediyesi de salgınla mücadele kapsamında 11 Mayıs tarihi itibari ile açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfektesini sürdürüyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfektasyon ekipleri, ilçede bulunan tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ediyor. Ayrıca ekipler, işletmelere maske ve eldiven dağıtımını da gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Nezif Kayalar, Haliliye Belediyesinin kendilerine sunduğu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Haliliye Belediyesi her zaman esnafımızın yanında oldu. Bu zor günlerde de bize destek oldu ve olmaya devam ediyor. Ben tüm esnaflarımızın adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

İş yerleri dezenfekte edilen berber ve kuaförler ise Haliliye Belediyenin sunduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler