Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da bir süre önce hizmete giren ve sağlık sektörüne kalite getiren Özel Nev Hospital Hastanesini ziyaret etti.

Resim

Burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Beyazgül, Özel Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Ekinci ve Suat Baytak ile Genel Koordinatör Opr. Dr. Orhan'dan hastane ile ilgili bilgi aldı.

Resim

Ziyarette Eyyübiye Belediyesi’nin Kurucu Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile de bir süre sohbet eden Beyazgül ‘Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Burada hastane personelimizle de sohbet ettik. Büyükşehir belediyemizin çevrede yaptığı yol çalışmalarında da incelemelerde bulunduk’ dedi.

Resim

Özel Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Ekinci ise açıklamasında ‘Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Zeynel Abidin Beyazgül beyefendiye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Özel Nev Hospital Hastanesi olarak çalışmalarımızla ilgili Başkanımıza bilgiler verdik. Şanlıurfa’da en kaliteli sağlık hizmetini sunmak ana hedefimizdir. Kadromuza her geçen gün alanında uzman doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımıza yer veriyoruz.’’ Dedi.


 

13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu 13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu