Ceylanpınar Belediyesi destek hizmetler müdürlüğüne ait hasta nakil ambulansı ile ilçe merkezi ve ilçe kırsalını kapsamında ücretsiz nakil hizmeti veriliyor. 31 Mart 2014 yılında hayata geçen hizmet ile bugüne kadar 450 hastanın şehir içi ve şehir dışı nakilleri yapıldı. 471 34 57 ile 471 40 65 numaralı iletişim merkezi'ne gelen arama sonucu yönlendirilen ambulans en kısa sürede vatandaşa ulaştırılıyor.

"VATANDAŞLARIMIZIN ULAŞABİLECEK TELEFON NUMARALARINI BİLDİREREK, EVLERİNDEN ALINARAK İSTEDİKLERİ SAĞLIK KURUMUNA SEVKLERİNİ TARAFIMIZDAN SAĞLAMAKTAYIZ"

Vatandaşa ücretsiz verilen ambulans hizmeti hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran,''Bugün her nefesinde dünyayı güzelleştiren, tüm kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü Menderes Atilla başkanım adına kutluyorum. Diğer bir hususla destek hizmetleri müdürlüğü bünyemizde olan ve koordinesini tarafımdan sağlanan hasta nakil ambulansımızla 2014 yılı itibariyle hasta nakil ambulansımızı ilçe halkımızın ve kırsal mahallelerimiz olmak üzere 112 sevk kriterlerine uymayan  hastalarda hastanemiz ve muhtarlarımızla koordineli ve direk olmak üzere vatandaşlarımızın ulaşabilecek telefon numaralarını bildirerek, evlerinden alınarak istedikleri sağlık kurumuna sevklerini tarafımızdan sağlamaktayız. Hasta nakil ambulansımız il dışına dahi sevklerimiz mevcut bu belediye olarak ayrı bir farkındalık yaratmış durumdayız. Hasta nakil ambulansımız Ceylanpınarlı tüm hemşerilerimizin hizmetinde olduğunun bilinmesini istiyoruz. Bu konuda yönetim başkanımız Menderes Atilla Bey'in de talimatları her zaman için mevcut ve kim olursa olsun hasta nakil ambulansı ile talepleri olan tüm vatandaşlarımızın taleplerini geri çevirmeyip anında gerekli müdahaleleri sağlaması konusunda talimatları vardır. Bizde belediye başkanımızın bu talimatlarını gününden bugüne kadar yaklaşık ayda 10 vaka oluşabilecek düzeyde bizde bu hizmeti cani gönülden ekiplerimizle birlikte devam ettirmekteyiz''dedi.

AMBULANS HİZMETİNDEN VATANDAŞ MEMNUN

Ceylanpınar Belediyesi Hasta nakil ambulansı ile tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakil edilmesi gereken hastaların evden hastaneye, hastaneden eve ulaşımları güvenli bir şekilde sağlanıyor. Ceylanpınar Belediyesinin hasta vatandaşlara randevu aldıkları sağlık kuruluşlarına gidiş ve gelişlerinde yaşadıkları sıkıntıları çözmek amacı ile verdiği ambulans nakil hizmeti vatandaşın memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.