Şanlıurfa sağlığı masaya yatırıldı. Sağlık Bakanlığının üst yönetiminin katılımı ile gerçekleşen toplantı da kentin sağlık sorunları ele alındı. Toplantıda uzman doktor ve hastane ihtiyacı da gündeme geldi ve Sağlık Bakan Yardımcısına iletildi.

Toplantıda Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Şanlıurfa’ daki genç nüfus üzerine daha  çok çalışmalar yapılması ve doğum ve çocuk nüfusun fazla olması nedeniyle ortaya çıkan ihtiyaçların giderilmesi için destek olacaklarını, dile getirilen sorunların en kısa sürede giderilmesi için takipçisi olacaklarını dile getirdi.

GAPTEM’de gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Vali Yardımcısı Osman Aydoğan, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve daire başkanları, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Köş, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Eray Çınar, Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Ertuğrul Eğin, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, müdürlük idarecileri, ilçe sağlık müdürleri ve hastane başhekimleri ile müdürler katıldı.

MEDYAURFA.COM