Tüm çalışanlarıyla, tüm hastalarının memnuniyetini gözeterek, hizmetlerini mükemmelliğe giden yolda sürekli iyileştirmelerle destekleyen ŞANMED Hastanesi; Hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak, Hasta ve yakınlarının haklarını korumak, tedavinin her aşamasında bilgilendirmek ve eğitmek, Tüm çalışanların katılımı ile sürekli ölçme ve iyileştirmeyi hedeflemek, Profesyonel kadrolar ile uluslararası düzeyde sağlık hizmeti vermek, Çağdaş teknolojiyi kullanarak bilimsel araştırmalarda öncü olmak, bilimsel, vicdani ve etik ilkelerden ödün vermeden çalışmak, Sürekli eğitimi desteklemek ve çalışanların uluslararası kongre / seminer / yayınlara katılımını desteklemek, Kaliteli hizmeti uygun maliyetle sunmakla ilgili kararlığını sürdürüyor.

Başhekim Keser: Deneyimli personelimizle kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz.

Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM editörlerinin sorularını yanıtlayan Özel ŞANMED Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Opr. Dr. Sabri Keser, ŞANMED’in insan hayatına verdiği önemle, sağlık sektöründe sürekli iyileşmeyi, gelişmeyi ve hastanecilik sektöründe örnek teşkil eden proje çalışmalarıyla öncü olmayı hedeflediklerini söyledi.

Şanlıurfa’nın ilk özel hastanesi.

Şanlıurfa’nın ilk özel hastanesi olarak, dahiliye, genel cerrahi, göz, kadın-doğum, çocuk, ortopedi, travmatoloji, üroloji, dermatoloji, nöroloji, beyin ve sinir cerrahisi, plastik cerrahi, kardiyoloji bölümlerinde sağlık hizmeti verdiklerini ifade eden Keser ‘’Bugün 18 uzmanlık dalında konusunda uzman 30 doktor, her departmanda toplam 300 kişilik deneyimli sağlık personeli ve destek çalışanları ile 24 saat hizmet vermekteyiz’’ dedi.

Kalitesi her geçen gün artıyor.

Bölge halkına sunmuş oldukları her hizmetin ‘’İnsan Hayatı’’ olduğu bilinciyle hastaların beklentilerine ve ihtiyaçlarına gelişen teknolojilerle uygun cevaplar verdiklerini ifade eden Keser ‘’En üst düzeydeki yöneticimizden, tüm çalışanlarımıza kadar, emeğini, sevgisini oryaya koyan, modern, güvenilir ve kurumsallaşmış yapısıyla sürekli hizmet kalitemizi genişleterek yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.

Öte yandan Şanlıurfa'nın duayen hekimlerinden Opr. Dr. Ahmet İnan'da, özel ŞANMED Hastanesinde hastalarına hizmet vermeyi sürdürüyor.