Şanlıurfa şehidi için Balıklıgöl Dergah Caminde mevlit okuttu. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen polis memuru Abdulkadir Oğuz’un üç günlük taziyesi sona erdi.

Şanlıurfa şehidi için Balıklıgöl Dergah Caminde mevlit okuttu. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen polis memuru Abdulkadir Oğuz’un üç günlük taziyesi sona erdi. Buhara Mahallesi 11 Nisan Fuar Caddesindeki taziye evinde dev Türk Bayrağının açıldığı ve Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Başbakan, Emniyet Genel Müdürlüğü, Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünün çelenkleri üç gün boyunca yer aldı. Şanlıurfa devlet erkânın her gün taziyede oturduğu şehit polis Oğuz için Cuma Namazı öncesi Balıklıgöl Dergah Caminde mevlit okutuldu, dualar edildi. Mevlide polisler ve devlet erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlittin okutulduğu Dergah Camine dev Türk bayrağı asıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un (31) cenazesi Hakkari'de düzenlenen törenin ardından uçakla Şanlıurfa GAP Havaalanına getirilmiş ,Türk bayrağına sarılı naaşı daha sonra Balıklıgöl Yerleşkesindeki Dergah Camisi'ne getirilerek cenaze namazı kılındı ve Bediüzzaman Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilmişti.