Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit yayınlandığı başlama mesajında Viranşehir ilçesine duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirdi. 

Ömer Çimşit Viranşehir kaymakamlığı sitesinden yayınladığı Mesajında şunları dile getirdi: “İçişleri Bakanlığımızın 1 Aralık 2016 tarihli Kararnamesiyle görevlendirilmiş olduğum Viranşehir Kaymakamlığı görevime bugün itibarıyla başlamış bulunmaktayım.

Kadim bir tarihi geçmişi bulunan,  birçok köklü medeniyete ev sahipliği yapmış ve Peygamberler şehri olan Şanlıurfa’mızın en büyük İlçelerinden biri olan Viranşehir’de görev başlamış olmanın onur, gurur ve heyecanını yaşıyorum. Bu onurlu göreve şahsımı layık gören İçişleri Bakanımıza, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Teknolojinin baş döndürücü hızla değiştiği ve geliştiği bir dünyada yaşıyoruz. Yönetim kavramı da bu değişimden hiç şüphe yok ki etkilenmiştir. Artık yönetim;‘ben yaptım oldu’ anlayışı yerine, yerini yönetişim kavramına bırakmıştır. Yönetişim, kısaca topyekün yönetim, elbirliği ile yönetim anlamına gelmesi nedeniyle sizlerin de her türlü düşüncelerinize açık olduğumu bilmenizi isterim.

Tarihi ve doğal güzellikleri son derece fazla olan, Anadolu’muzun bu güzel İlçesinde görev yapacak olmaktan büyük bir heyecan duymaktayım. İlçemizin 185 bini aşan nüfusu ve Suriyeli komşularımızı misafir etmesi dolayısıyla elbette ki sorunları, sıkıntıları vardır ve var olmaya devam edecektir. Kaymakamlık olarak sizlerin ve İlçenin genel sorunlarını çözmek için mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden gayret göstereceğiz. Bu vesileyle özellikle son yıllarda İlçemizde yapılmış ve yapılmakta olan güzel yatırımlarda emeği geçen başta Sayın Bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz, Kaymakamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızın her düzeyde görev yapan temsilcilerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizi el birliği ile daha güzel yerlere getirmenin çabası içinde olacağız. Milletimize hizmet yolunda “İnsanı yücelt ki Devlet yücelsin” anlayışıyla yapacağımız çalışmalarımızda 7 den 77 ye tüm Viranşehirli Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyor, bu duygu ve düşüncelerle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.