AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediyesi’nin hizmet ve projelerini inceledi. 

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eşlik ettiği Vekil Gülender Açanal, Eyyüp Cenap Gülpınar Meclis Toplantı Salonunda Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Burada yapılan ve hizmete sunulan çalışmalarla ilgili Başkan Canpolat, Vekil Açanal’a bilgi verdi. Haliliye Belediyesi’ne yönelik hizmetlerin Ankara ayağında Vekil Açanal’ın her zaman destek gösterdiğini ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye için çabalayacaklarına vurgu yaptı. Başkan Mehmet Canpolat, şu açıklamalarda bulundu: 

“Milletvekilimiz Sayın Gülender Açanal’ı misafir ettik. Sağ olsunlar her geldikleri zaman Haliliye’mizi, belediyemizi ziyaret ediyorlar, aynı zamanda sahadaki çalışmalara da gidiyoruz. Bizler de Ankara’ya gittiğimiz zaman gerek bakanlıklar gerekse genel müdürlükler hususunda Haliliye Belediye’mizin iş ve işlemlerinin tamamlanmasında bize destekleri oluyor. Bu mahiyette bugün Haliliye Belediyesi meclis üyelerimiz ile birlikte bir istişare toplantısı yaptık. Biz burada Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ile ilgili ve aynı zamanda projelerimizle ilgili, geleceğe yönelik sunumumuzu yaptık, Sayın Vekilimizi bilgilendirdik. İstek ve taleplerimizi de ilettik, önümüzdeki projelerle ilgili sağ olsunlar notlarını aldılar. Bizler Haliliye için en başta birlik ve beraberlik içerisinde uhuvvet ve kardeşliğin daim olduğu bu kadim şehir Şanlıurfa ve Haliliye için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Meclis üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Haliliye Belediyesi gerçekten 8 yıllık kurulmuş bir belediye olması hasebiyle şuanda ayakları yere basan, köklerini en alt derinliklere kadar gömebilen, geleceğe umutla bakabilen ve buna yönelik yatırımlarını gerçekleştirmiş bir pozisyonda duruyoruz. Bu birlik doğuruyor, beraberlik doğuruyor, kardeşlik doğuruyor, tabi ki liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde. Burada inşallah hep birlikte Sayın Vekilimle de birlikte Haliliye için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Haliliye için buradayız, Haliliye için çabalıyoruz, Haliliye için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben bundan dolayı Sayın Vekilimiz Zemzem Gülender Açanal’a teşekkür ediyorum.”

“BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Hizmete sunulan ve devam eden projelerle ilgili bilgi alan Vekil Gülender Açanal ise özverili çalışmalarından ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a ve Meclis Üyelerine teşekkür ederek, “Haliliye Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Eyyüp Cenap Gülpınar Sosyal Tesislerinde bir araya geldik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Sağ olsun başkanımız 2019’dan bu güne yaptığı bütün hizmetleri, fiziki olarak ve sosyal olarak yaptığı bütün projeleri ve yapmakta olan projeleri bize anlattı. Çok faydalı oldu, belediye meclis üyelerimizin soruları ve başkanımızın cevaplarıyla toplantımızı tamamladık. Ben belediye meclis üyelerimizin destekleri ve başkanımızın çalışmaları için Haliliye adına teşekkür ediyorum. Bizi bir araya getirdiği için başkanımıza, katılımları için meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun diyorum” diye konuştu. 

VEKİL AÇANAL VE BAŞKAN CANPOLAT SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Yapılan toplantı sonrası Vekil Gülender Açanal, Başkan Mehmet Canpolat ve Meclis Üyeleri, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde verilen tekvando kursundaki öğrencilerle bir araya geldi. Burada gençlerle bir süre sohbet eden ve taleplerini dinleyen Vekil Gülender Açanal ile Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra merkezden ayrıldı.