Şanlıurfalı tanınmış iş adamı Hüseyin Acemoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Acemoğlu, mesajında tarihimizdeki bu şanlı zaferin milletimizin gücünü sınayanlara karşı kahramanlık ve yiğitlikle verilmiş bir cevap olduğunu söyledi. 

30 Ağustos’un önemli bir dönüm noktası olduğunu da bildiren Acemoğlu ’30 Ağustos’taki şanlı zaferimizin yıl dönümünde Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Bir milletin el ele vererek, vatanını düşman işgalinden kurtardığı bir zaferin yıl dönümünü daha kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarih boyunca karşılaştığımız tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde aştık. Aziz milletimiz söz konusu vatanı olunca, imkansızlıklar içinde olsa bile her zaman milli ve manevi değerlerini, canını ortaya koyarak varlığına kastedilmesine izin vermemiştir. Bu inançla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve Şanlıurfalı hemşerilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin yiğit kahramanları ile bütün şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi.