Başkan Mehmet Yalçınkaya da gece vardiyasında çalışan ekibini ziyaret ederek “Hedefimiz gece gündüz demeden Akçakale’deki bu hizmetleri bitirip insanların rahatını sağlayacak şekilde sonuca götürmek” dedi.

Akçakale Belediyesi gece gündüz demeden çalışıyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatlarıyla ana yollar ve caddelerde başlatılan yol atağı sürüyor. Çalışmalar kapsamında deforme olmuş asfalt ve parke taşlarının söküldüğü yollarda sıfırlama çalışmaları yürütülüyor. O yollardan biri de İbrahim Gündoğdu Caddesi. İlçede trafik akışının yoğun olduğu caddedeki çalışmaların tamamlanması için ekipler hem gece hem gündüz çalıyor.

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Başkan Yalçınkaya da çalışmaların sürdüğü caddeye giderek gece vardiyasında çalışan ekibe kolaylıklar diledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM…

Vatandaşlara ve çocuklara da tatlı ikram eden Başkan Yalçınkaya çalışmalara dair şu açıklamalarda bulundu:

“Akçakale’de girmediğimiz sokak, girmediğimiz cadde, ulaşmadığımız ev, kazmadığımız, düzeltmediğimiz yer kalmadı. Gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Gece saatlerinde sokaktayız. Bu hizmetlerin sonuca gitmesi için süratle elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hedefimiz gece gündüz demeden Akçakale’deki bu hizmetleri bitirip insanların rahatını sağlayacak şekilde sonuca götürmek.”

Başkan Yalçınkaya daha sonra bölgeden ayrıldı.