Mesajı gören başkan Yalçınkaya hemen telefona dönüş yaparak engelli minik İbrahim’in yolunu yapılması için talimat verdi.

Telefonuyla evinin önüne yol isteyen minik İbrahim’in bu isteğine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ekiplerine talimat vererek yolun bir günde tamamlanmasını istedi ekipler sabahın erken saatlerinde iş makineleri ile minik İbrahim’in evinin yolunu yaptı.

ŞİMDİ ARTIK RAHAT BİR ŞEKİLDE GİDİP GELECEĞİM

Minik İbrahim artık daha rahat bir şekilde dışarı çıkıp dolaşacağını ifade ederek başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.“Ben engelliyim belediye başkanına mesaj attım tekerlekli sandalyem yürümüyor evimin önü çamur mesajdan sonra bana hemen dönüş yaptı iş makinelerini gönderdi yolumuzu yapıyorlar. Şimdi artık rahat bir şekilde gidip gelecem Allah ondan razı olsun” dedi.

Minin İbrahim’in babası İsa Ceylan ise,“çocuğum benim telefonumla belediye Başkanımıza mesaj atmış çocuğum doğuştan engelli fakat evimizin önü çamur ve engelli çocuğum tekerlekli sandalyesi ile yürüyemiyor, sağ olsun belediye başkanımız mesajı görür görmez bize dönüş yaptı aynı anda iş makinelerini ve çalışanları bize göndererek şu anda evimizin önünü yapıyor. Çocuğum artık rahat bir şekilde artık istediği yere gidip gelecek Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum garibanların yanında ilk duran belediye başkanı Sayın Mehmet Yalçınkaya.” şeklinde konuştu.

Başkan Yalçınkaya, “Belediye hizmetlerinde önceliğimiz engelli vatandaşlarımızdır. İmkanlarımız ölüsünde hizmetlerimiz devam edecektir. Bu çocuğumuzu sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”Dedi.