Başkan Yardımcısı Halef Karataş ilçe merkezindeki çalışmalara önümüzdeki hafta başlanacağını müjdeleyerek “2024 ve 2026'ya kadar Akçakale'de doğalgazımızın gitmediği evimiz kalmayacak” dedi. 

Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı

Doğalgaz Projesi kapsamında Akçakale ilçe merkezindeki hat döşeme çalışmaları haftaya başlıyor.
İlçeye kalıcı eserler bırakılması için girişimlerini sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sayesinde hayata geçirilen Akçakale Doğalgaz Projesi’nde yeni döneme girildi. Başkan Yardımcıları Halef Karataş ve Mehmet Yaşarer ile Şanlıurfa Aksa Doğalgaz İşletme Müdürü Onur Dündar ve ilgililerin katılımıyla planlama toplantısı gerçekleştirildi. Sunumların yapıldığı toplantı sonrası Başkan Yardımcısı Karataş açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN YARDIMCISI KARATAŞ: ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
İlçe merkezindeki alt yapı çalışmalarına başlanacağını müjdeleyen Başkan Yardımcısı Karataş “Büyük yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'nın girişimleri, yoğun çabaları neticesinde AKSA Doğalgaz firma yetkilileri ile planlamalarımızı gerçekleştirdik. Sunumlarını gerçekleştirdiler. İlçe içi şebekenin döşenmesine ilişkin planlamalarımızı yaptık. Önümüzdeki hafta içi arkadaşlar çalışmalarına başlayacak. Yaklaşık olarak 30 km. iç hat şebekesine ilk etapta başlanacak” dedi.

“2026’YA KADAR DOĞALGAZIN GİTMEDİĞİ EVİMİZ KALMAYACAK”
En geç 2026 yılına kadar ilçenin doğalgaza kavuşacağını dile getiren Başkan Yardımcısı Karataş şöyle konuştu:
“2024 ve 2026'ya kadar Akçakale'de doğalgazımızın gitmediği herhangi bir evimiz kalmayacak. Bütün cadde ve sokaklara hatları çekeceğiz ve doğalgazı vereceğiz. Sayın Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi batı il ve ilçelerinde ne varsa Akçakale'mizde o da olacak. İşte bugün içme suyu, doğalgazı, TOKİ'si, ana arter, asfaltlarıyla modern bir ilçe inşa ediyoruz. Doğalgazımızın ilk kazmasının, ilk planlamasını gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Akçakale'mize hayırlı olsun.”