Törende konuşan projenin öncüsü Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “İnşallah kardeşlerimiz kasım ayında doğalgaza kavuşacak” dedi.  

Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde bu yılın sonunda ilçeye kavuşturulması planlanan doğalgaz için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor

Törene ev sahibi Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, partililer, meclis üyeleri, kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

VEKİL AKAY: AKÇAKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ
Törende bir konuşma yapan Vekil Akay, Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “Çok kısa bir zamanda Akçakale'nin doğalgaza kavuşmasında emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum. Medeniyetin 3 ayağı vardır. Yol, su, elektrik. Biz buna doğalgazı da kattık. Doğalgaz geldi, yolumuzu görüyorsunuz, su projemiz de inşallah en kısa sürede bitecek. Gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız ve ben vekiliniz olarak Akçakale'yi hak ettiği yere getireceğiz. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere Tayyip' Erdoğan hükümetine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: GELECEK YÜZYILIN AKÇAKALE’SİNİ OLUŞTURACAĞIZ
Başkan Yalçınkaya ise yaptığı konuşmasında ilçenin gelecek yüzyılını belirleyen projelere imza attıklarını belirterek “Gelecek yüzyılın Akcakale'sini oluşturacağız. Akçakale'nin anayolu tamam, aydınlatması tamam, çevre yolu tamam, TOKİ'si tamam, köylerin yüzde 80'i tamam ve bugün de medeniyetin simgelerinden doğalgaz tamam. İnşallah hanım kardeşlerimiz kasım ayında doğalgaza kavuşacak. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilimiz Ahmet Akay'a, AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Yıldık'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e, AK Parti İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı'ya ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Vekil Akay ve Başkan Yalçınkaya iş makinasını kullanarak çalışmalardaki ilk kazmayı vurdu.