Çalışmaları inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Sınıra yakışan bir ilçe oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Akçakale Belediyesi ile caddelere estetik dokunuşlar yapılarak ilçe güzelleştiriyor. 

Temiz ve estetik bir Akçakale hedefiyle İstasyon Caddesi ve Aşağı Çarşı bölgesinde boyası dökülmüş, yıpranmış dış cephelerde bakım ve boyama çalışması başlatıldı. Belediyenin kurumsal renkleri kullanılarak yapılan boyama işleminde desenler de kullanılarak caddeler yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: YAPTIKLARIMIZ ÇOK BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR
Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşarer ve Halef Karataş ile çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek “Akçakale merkezde prestij caddemizin çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan içme suyu bir taraftan doğalgazın hafriyatı bir taraftan da caddenin iyileştirilmesi noktasında tüm gayretimizle çalışıyoruz. Akçakale'ye ve sınıra yakışan bir ilçe oluşturmaya çalışıyoruz. Bu saatten sonra altyapı çalışmalarımız bitti üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. 

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Üst çalışmaları noktasında da bordür boyama, cadde iyileştirmesi, sokak güzelleştirmesi noktasında gayretimize devam ediyoruz. Çok büyük bir takdir topluyor yaptıklarımız. İnşallah bir yıl içerisinde burayı çok güzel bir ilçe haline getireceğiz. Akçakale'ye hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya esnaf ve vatandaşlarla da görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.