Söz verdiği projeleri hayata geçiren ve bugüne kadar bir çok ilke imza atarak ilçeyi modern görünüme kavuşturan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile Akçakale şimdi de modern mezbaha ve soğuk hava deposuna kavuşuyor.

Hayvancılık faaliyetlerine katkı sağlamak, kırsal kalkınmaya ivme kazandırmak, daha pratik ve hijyenik hayvan kesimi yapılması hedefiyle Yenişehir Mahallesi’nde mezbaha ve soğuk hava deposunun temeli atıldı. Başkan Yalçınkaya beraberinde Fatih Sultan Mehmet Salih Aydoğdu, Turgut Özal Mahalle Muhtarı Mehmet Dağbaşı ve İş İnsanı İbrahim Toprak ile inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu.

Çalışmaların 6 ayda tamamlanacağını belirten Başkan Yalçınkaya, “Akçakale'nin ihtiyacı olan soğuk hava deposu ve mezhaba projesinin temel atma törenindeyiz. Bunlar inşallah 180 günde tamamlanacak ve Akçakale'nin hizmetine girecek. Akçakale'nin beklediği, arzuladığı ve düşündüğü hizmetlerin tamamı inşallah önümüzdeki sonbahara kadar bitmiş olacak. Akçakale sınırda yıldız ilçe olacak. Çalışmaların hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.  

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu