Mahalle sakinleri Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti. 

“Köylerimiz batıdaki köyler gibi olacak” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sözünü tutmaya ve hayata geçirdiği hizmetler köylerde yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. 

Yaklaşık 30 yıldır su sorunu yaşayan Uğraklı Kırsal Mahallesi’ni temiz içme suyuna kavuşturan Başkan Yalçınkaya şimdi de mahalleyi yeni yollarla buluşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine verilen talimat ile mahallede stabilize yol çalışmalarına başlandı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde Meclis Üyesi İsmail Aygün ve Mahalle Muhtarı İmam Aygün ile çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: UĞRAKLI ÖRNEK BİR KÖY OLACAK
Daha sonra mahalle sakinleriyle de buluşan Başkan Yalçınkaya çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Urfa-Akçakale yol güzergahının çok kıymetli bir yerindeyiz. Uğraklı bizim için çok önemli bir köy. İçe suları yoktu, temin ettik. Çöp kutuları yoktu, çöp kutuları verdik. Bugün de köy için yolunu yapıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda Uğraklı bu bölgenin örnek bir köyü olacak. Koruklu'daki mesire alanı hizmete girdiğinde burası cazibe merkezi olacak. Suriye kapısı çalıştığında burası ovanın en önemli yeri olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. İnşallah bunların hepsini bu önümüzdeki zaman diliminde toparlayacağız ve buradaki kardeşlerimize hediye edeceğiz. Bu hizmetlerin buradaki kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.

Viranşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı Viranşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

“BAŞKANIMIZ SAYESİNDE TEMİZ SU İÇİYORUZ”
Meclis Üyesi Aygün ise 30 yıllık su sorununa çözüm bulduğu için Başkan Yalçınkaya için ““Bu hizmetinden dolayı Başkana teşekkür ederim. 30 senedir su meselesi vardı. Başkanımız sağolsun gelir gelmez bu iş için kolları sıvadı. Başkanımız sayesinde bu sene temiz su içiyoruz” ifadelerini kullandı. 

MUHTARDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR
Muhtar Aygün de mahalle sakinleri adına Başkan Yalçınkaya ve ekibine şu sözlerle teşekkür etti:
“Köy içi yollarındaki ve içme suyu çalışmalarından dolayı başkana teşekkür ediyorum.”