Vatandaşların talep ve önerilerini hayata geçiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin de talebini kısa sürede yerine getirdi.

Mahallede atıl durumda bulunan ve madde bağımlıların yuvası haline gelen eski bir hamam Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile çok amaçlı kültür merkezine dönüştürüldü. Ekiplerin kısa sürede başladığı dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Başkan Yalçınkaya hizmete açılmaya hazırlanan merkeze giderek incelemelerde bulundu ve kısa sürede eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

Merkezin yakında  zamanda hizmete açılacağını duyuran Başkan Yalçınkaya “Mahallemizde atıl durumdaki binamızı faaliyete geçirdik. Bu mahallede kültür etkinlikleri, düğün, nişan vs. buradaki günlük hayat ile ilgili ihtiyaç vardı. Burayı çok amaçlı salon haline dönüştürmeyi düşündük ve salonumuz hazır hale geldi. İnşallah yakın bir tarihte mahalleye hizmet vermeye başlayacak. Buradaki vatandaşlarımızın büyük bir eksikliğini gidermiş olduk. Mahalleye hayırlı olsun” dedi.

Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı Beyazgül öğrenci evinde sahur yaptı