Ayışığım Derneği’nin Şanlıurfa’daki mağazasına gelen ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarını giydiriyor.

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ayışığım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nail Çiftçi ‘Şehrin yüzü yetimle gülsün’ sloganıyla bir çocuk giydirme bedelimiz 200 TL’ dedi.

İhtiyaç sahibi çocukların buraya geldiğini ve bir mağazaya gitmişler gibi tüm giyim ihtiyaçlarını kedilerinin beğendiğini bildiren Çiftçi ‘Burada gönüllü üyelerimizle birlikte tüm ihtiyaçlarını çocuklar beğeniyorlar. 2006 yılından bu yana bu hizmetimiz devam ediyor. Şanlıurfa’da binlerce ailemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ramazan ayı derneği değiliz. 12 ay faaliyet gösteriyoruz. Giyimden gıdaya, ev satın almadan, ev onarımına, çeyiz hazırlamaktan eğitim harçlığı ve adak kurbanlarına kadar ne ihtiyaçları barsa buradan hayır sahiplerinin bağışlarının desteğiyle temin edebiliyorlar’ dedi.

Hayır sahiplerine de seslenen Çiftçi şu bilgileri verdi;

Biz hayır sahiplerimize şöyle diyoruz; Mutlaka görmeyenler gelip burada bu lezzeti, bu hazzı tatsınlar. Çünkü gerçekten maneviyat dolu bir yer. 2006'dan beri Şanlıurfa'nın yerel Derneği ve bu bağlamda hayır sahiplerin destekleriyle ayakta duruyor. 1500 kayıtlı ailemiz var burada her gün gelip gıdalarını ihtiyaçlarını temin ediyorlar. Çocuklarımız mutlu bir şekilde gördüğünüz gibi giyimlerini beğenerek, seçerek alıyorlar. Rencide olmadan alışverişlerini marketimizde düzgün bir şekilde yapıyorlar. Bir çocuk giydirmemiz 200 lira, Bir ailenin bir aylık gıdası 350 lira, Çocuklarımıza kumanya veriyoruz Bir Çocuk paketimizde 100 lira olarak belirledik. İnşallah bayrama kadar burası açık olacak giyim mağazamız. Bütün çocuklarımız gelip buradan düzenli bir şekilde giyinecekler ve Bütün hayır sahipleri dostlarımızı da buraya bu mağazaya bekliyoruz inşallah. Şimdi hayır sahiplerimizi biz buraya davet ediyoruz. Ay Işığım Derneği listesindeki bütün çocukları giydirme kararıyla sloganı ile başlıyor ve bunu da hayır sahiplerinden gelecek bağışlarla İnşallah finansmanı karşılayacağız. Burada bütün çocuklarımızı bayrama kadar giydirme hedefi ile inşallah elbiselerini yenileyeceğiz inşallah. Tertemiz bir mutlu bir şekilde bayrama girmiş olacağız inşallah. Sabah 9 ile Akşam 17:00 arası ve İftardan sonra da yönetim kurulundaki arkadaşlarımız burada olacaklar. Yine bağış yapmak isteyen burayı gezmek isteyen tüm dostlarımızı Ay ışığım derneğine bekliyoruz’ dedi.