Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinin kangrenleşen sorunu haline gelen otopark sorununa, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmede neşter atılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen ve yerine otopark yapılması kararı alınan proje, bazı aksaklıklar nedeniyle iptal olmuştu.

Bahçelievler Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun’un girişimi, Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediyesiyle yapılan mutabakatla birlikte gençlik merkezinin yerine katlı otopark yapılması kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Altun açıklamasında şu ifadeleri kaydetti;

‘’Semtimizde bulunan ve mülkiyeti Gençlikspor Bakanlığına ait olan Gençlik Merkezi alanına otopark projesi yapılması için kıymetli Valimiz Abdullah Erin ve Haliliye Kaymakamımız Metin Esen ile muhtarlığımızda bir araya geldik. Mahalle sakinlerimizin otopark sorununu görüştük. Valimiz Başkanımızla görüştü. Mutabakata varıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül yine kentimizin önemli bir sorununa neşter atıyor. Şanlıurfa’mızın kalbi Bahçelievlere katlı otopark hayırlı olsun’’

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz günlerde Abide’de yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için Abide kavşağına yeni düzenleme yapılacağını açıklamıştı. Uzun süre yapımı aksayan Çevik Kuvvet kavşağı ve otogar kavşağı da Başkan Beyazgül’ün Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte trafiğe açılmıştı.

MEDYAURFA.COM