Turizm sektörünün marka isimlerinden Ertuğrul Er, Şanlıurfa’nın en büyük oteli Nevali’de genel müdürlük görevine getirildi.

Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi Halfeti’de Şeref Albayrak Sevgisi

Bugün kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Er, açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’ya aşinalığının olduğunu ve bu kadim kente tekrar hizmet edebilmenin sevinci içerisinde olduğunu belirten Er ‘Şanlıurfa’mıza gelen tüm misafirlere en iyi hizmeti verebilmenin gayesi içerisindeyiz’ dedi.

Er, açıklamalarında şu ifadeleri kaydetti;

‘’Şanlıurfa’ya dönmek nasip oldu. Şanlıurfa’ya aşinalığımız var. Bu kadim kente tekrar hizmet edebilmenin heyecanı içerisindeyiz. Bölgemizin dinamiklerini biliyoruz. Gelişmeleri takip ediyor, bireysel ve kitlesel olarak kentimiz için ne yapabiliriz buna bakıyoruz. 
Nevali Otel Yönetim Kurulu İshakoğlu ve Avcı ailesine verdikleri güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Nevali Otel Şanlıurfa’nın en kapsamlı otellerinden birisidir. 209 oda, 360 yatak, 5 toplantı salonu, geniş bir SPA’sı, açık / kapalı yüzme havuzu, otoparkı, lokasyon olarak kentimizin en güzel noktasındayız. Güzel bir roof restoranımız var. Şehir manzarasına hakim. 

Nevali Hotel | Etstur

Şanlıurfa’ya gelen tüm misafirlere en iyi şekilde hizmet etmenin gayesi içerisindeyiz. İnsanlara tanıtım yaparken, şehrin ekonomik ve turizm potansiyelini geliştirirken, ilk önce şehri tanıtmanız ve gelen misafirlere alt yapıyı hazırlamanız gerekiyor. Biz bu şehrin tanıtımını basınımızın aracılığı ile yapıyoruz. Büyük bir katkı sağlıyorsunuz bu konuda teşekkür ediyoruz. 

Sizlerle tanıtım yaparken bizde bunların üzerini iyi bir hizmetle pekiştirmemiz gerekiyor. Ekonomik anlamda gelişeceksek, gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak büyük çaplı tesislere ihtiyacımız var. Şanlıurfa’da bu konuda bir ivme kazanıyor. Bu ivmenin en önemli notlarından bir tanesi de Nevali Otel’dir. 
2014 yılındaki Suriye meselesinden sonra çok fazla yabancı turist alamasakta, iç pazarda yerli turist anlamında iç pazarda Göbeklitepe ile birlikte zirve yapmış durumdayız. Hiçbir zaman hedefimiz sadece bununla kalmayacak. Sürekli hedeflerimizi güncelleyeceğiz. 

Göbeklitepe’nin tanıtımını tam yapamadan Karahantepe ve Taştepeler ile karşılaştık. Ciddi bir talep var. Önümüzdeki yıllarda artarak devam edecek. Asıl hedefimiz yabancı misafirlerdir’ dedi.