Ceylanpınar'da son zamanlar yaşanan içme suyu sorunuyla ilgili Belediye Başkanı Abdullah Aksak, devreye girdi. İlçedeki 9 suyu kuyusunu tek tek gezen Başkan Aksak, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlerinden bilgi aldı. İçme suyuyla alakalı eksiklikleri yerinde tespit eden Başkan Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü telefonla arayarak ilçede yaşanan su sıkıntısını aktardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den ilçeye 3 yeni içme su kuyusu açılması ve mevcut kuyulardaki eksikliklerin giderilmesini isteyen Başkan Aksak, Ramazan Bayramından sonra su sıkıntısının ortada kalkacağını belirtti.

Başkan Aksak yaptığı açıklamada, "İlçemizde yaklaşık bir aydır içme suyu sorunu yaşıyoruz. Yüksek katlara ve bazı mahallelerimize su yeterinde ulaşmıyor. Zaman zaman su kesintileri oluyor. Konuyla ilgili şikayetler artınca ŞUSKİ'nin kontrolünde olan 9 su kuyusunda incelemelerde bulunduk. Su sorununun nedenlerini yerinde araştırdık. Tespit ettiğimiz eksiklikleri not ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ilettik. İnşallah Bayramdan sonra ilçemize 3 yeni su kuyusu açılacak ve mevcut su kuyuları da bakımdan geçirilecek." diye konuştu.