Ceylanpınar Belediyesi ilçenin dört bir yanında üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri özellikle 5 yıl boyunca el sürülmeyen ve hizmet gitmeyen bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırırken Belediye Başkanı Abdullah Aksak da devam eden çalışmaları yerinde inceliyor.

Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 15 Temmuz Mahallesi G Küme Evlerinde kilitli parke taşı olmayan sokaklarda çalışmalara başladı. Zemin hazırlık çalışmalarının ardından border döşemesi yapan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aksak, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

AKSAK: KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENMEMİŞ BİR TEK SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ

Özellikle 5 yıl boyunca hizmet gitmeyen bölgelerde çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Başkan Aksak, "Amacımız, ilçemizde kilitli parke taşı döşenmeyen bir tek sokağımızın kalmamasıdır." dedi.

Halen kanalizasyonu çekilmeyen sokakların olduğunu ifade eden Başkan Aksak, "Vatandaşlarımız toz duman içerisindeler. Bu durumun farkındayız. Kanalizasyon şebekesi çekilmemiş sokaklarımız var. Bundan dolayı biraz işlerimiz aksadı. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sokakların da kanalizasyon şebekeleri döşenecek. Biz de kilitli parke taşı olmayan bütün sokaklarımızı tek tek gezerek bu sokaklarımızı en kısa zamanda kilitli parke taşı ile buluşturacağız." diye konuştu.

BAŞKAN AKSAK'A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

15 Temmuz Mahallesi sakinlerinden Mustafa Turan da, belediye başkanı Abdullah Aksak'a yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Belediye Başkanımız Abdullah Aksak'a çalışmaları dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Şu an çalışma yapılan sokağımız 5 yıl önce açıldı. Ancak bu süre zarfında sokağımız yapılmadı. Belediye Başkanımız da sağ olsun çok hızlı bir şekilde sokağımızı yapılması için talimat verdi ve şu anda yolumuzda kilitli parke taşı çalışması yapılıyor. Kışın çamur, yazın toz bizi çok rahatsız ediyordu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."