Ceylanpınar'a seçildiğin günden bu yana farklı bir belediyecilik anlayışı getiren Belediye Başkanı Menderes Atilla, sabah erken saatlerden gece geç vakitlere kadar sürdürdüğü çalışma temposuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde her zaman vatandaşlara da vakit ayıran Başkan Atilla, bulduğu her fırsatta ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda gece geç saatlere kadar ilçe halkına hizmet veren ilçe esnafını akşam saatlerinde gezen Başkan Atilla, işletme sahipleri ve vatandaşlarla sohbet etti. Çarşı merkezinde gece vakti açık esnafları tek tek gezen Başkan Atilla, işletme sahiplerine hayırlı işler dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ATİLLA: CEYLANPINAR'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

İlçe ve belediye çalışmalarıyla alakalı kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Atilla, vatandaşlara 3 buçuk yılda yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Ceylanpınar'ı yaşanır bir şehir yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Atilla, "Gördüğünüz gibi ilçemizin dört bir yanı şantiye alını. İlçemizin çok eksikleri var. Bu eksikleri tamamlamak için dört bir koldan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı hizmetin her çeşidiyle tanıştırıyor ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Ceylanpınar'ın çehresini değiştiriyoruz" dedi.

Vatandaşlar ve çarşı esnafı Başkan Atilla'nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Belediye başkanımızı hiç ummadığımız bir anda bizleri ziyaret ederken görebiliyoruz. ziyaretleri kapsamında merak ettiğimiz konuları kendisine soruyor varsa sorun ve sıkıntılarımızı aktarma imkanı buluyoruz." dediler.