Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli rutin hale getirdiği sabah gezileriyle ilçedeki mahallelerde adım adım gezerek sorunları yerinde inceliyor. Daha modern bir Karaköprü oluşturmak ve vatandaşların taleplerini karşılamak isteyen Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte ilçede gezmedik sokak bırakmazken sorunları tespit ederek giderilmesi için talimat veriyor.

Alibaba Mahallesindeki alan gezisinde sokak sokak dolaşan Başkan Baydilli esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyerek not alırken, vatandaşlara mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Karaköprü’yü daha yaşanılabilir ve sorunsuz bir ilçe yapma adına tüm ekipleriyle birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Baydilli vatandaşların taleplerini karşılamak ve daha güzel bir ilçeyi onlara sunmak için program dahilinde sabah gezileriyle mahallelerde yaptıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Biz personelimizle ve vatandaşlarımızla birlikte Karaköprü’yü kalkındırmayı hedefliyoruz. Bunun için de vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri önemsiyor ve değerlendiriyoruz. Bu talepler doğrultusunda her sabah bir mahallemizde inceleme yaparak sorunları yerinde inceliyor, giderilmesi için çalışma başlatıyoruz.

Bazı sıkıntılarımız olduğunu, eksikler olduğunu biliyoruz ve bunun bir an önce giderilmesi için yoğun bir mesai yürütüyoruz. Her mahallemizi sokak sokak adımladık ve sıkıntılarını görüp notumuzu aldık. Tabi bunun çözümü için de gerekli istişareleri yapıp çalışma başlatıyoruz ki vatandaşımız bu konuda mağduriyet yaşamasın.

Bunun yanında gezilerimiz esnasında taleplerini veya çevrede gördükleri sıkıntıları bize ileterek yardımcı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli Alibaba Mahallesinin yanında GAP Bulvarı üzerinde de bir süre gezerek inceleme yaptı.

Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi Hatay'da vefat eden asker Şanlıurfa'da toprağa verildi