Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Alın teriyle, emekle elde edilen helal kazancın yerini hiçbir şeyin tutamayacağını ifade eden Başkan Baydilli, hangi konumda olursa olsun insanın işini hakkıyla yapması gerektiğini kaydetti.

Başkan Baydilli mesajında, şu cümlelere yer verdi:

 “Geçimini sağlamak için emek vererek çalışmak, alın teri akıtarak ailesine helal lokma götürmek çok kutsal ve değerli bir iştir. Çünkü ben dürüst çalışmanın da ibadet olduğuna inanıyorum. Kur’an-ı Kerimde: “Orada hem siz insanlar için hem rızkını sizin vermediğiniz daha nice yaratıklar için geçimlikler meydana getirdik.” (Hicr suresi, 20) buyrulmaktadır.

Ülkemiz çok genç bir nüfusa sahip olduğu için doğal olarak iş gücü yüksektir. Sanayide, teknolojide, sağlıkta, tarımda, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir.

Biz emeğin, helal çalışmanın ne demek olduğunu bilen bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah’a şükür ki yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız bunu gözetir ve ona göre çalışırlar. Tabi ki biz de yöneticiler olarak işçi çalışan kardeşlerimizin hakkını gözetmek ve onlara hak ettikleri değeri vermekle sorumluyuz.

Çünkü işçi kardeşlerimizin emeği ve çabası olmadan biz hiçbir hizmeti yerine getiremeyiz.
Biz Karaköprü Belediyesi olarak değerli personelimizle birlikte büyük bir aileyiz. Bu noktada işçi kardeşlerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışarak, karşılığını alması noktasında gayret göstermekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, hayırlı ve güvenli bir çalışma hayatı dilerim.”