Karaköprü Belediyesi gençler için kalıcı yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin spor yapması ve düzenli bir ortamda oynaması için ilçe merkezine 3 tane sentetik çim saha kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerine kazandırılacak olan sentetik çim sahaların yapımına başlanırken, Başkan Baydilli Atakent Mahallesine kazandırılacak olan sentetik çim sahanın yerini ve zemin düzenleme çalışmalarını inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Baydilli ilçeye kalıcı hizmetler bırakmak istediklerini ve bu anlamda gençleri de unutmadıklarını ifade ederken, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçe merkezine 3 tane sentetik çim saha kazandıracaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Karaköprü ilçemize her anlamda hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. İlçedeki gençlerimizin uygun ortamda spor yapabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla 3 tane mahallemize sentetik çim saha kazandıracağız. Hedefimiz her mahallemize bir tane saha kazandırmak ve ilk olarak Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerimize bu sahaları yapmak için çalışmalarımıza başladık.

Vatandaşlar iftar saatinde aynı sofrayı paylaştı Vatandaşlar iftar saatinde aynı sofrayı paylaştı

800 metrekare alan üzerine standart boyutlarda yapılacak olan sahalarımızın alan düzenleme çalışmaları başladı. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp sahalarımızı gençlerimizin hizmetine sunacağız. Katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”

Başkan Baydilli ayrıca 12 kırsal mahalleye de sentetik çim saha kazandıracaklarını, bunun için de çalışmaların kısa sürede başlayacağını sözlerine ekledi.