Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye önemli yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Başkan Baydilli vatandaşların taleplerini dinleyip yapılabilecek olanları gerçekleştirirken, bu kez önemli eksikliği giderme adına ilçeye kapalı yüzme havuzu kazandırıyor.

Doğukent mahallesine kazandırılacak olan kapalı yüzme havuzu bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi de açık olmak üzere 6 bin metrekare üzerinde yapılacak.

Havuzun yapılacağı alanı inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim döneminde vatandaşlara havuz sözü verdiklerini hatırlatarak yarı olimpik yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Sözünü verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçemizde eksikliği bulunan kapalı yüzme havuzunu söz verdiğimiz gibi hayata geçiriyoruz. Doğukent mahallemizde inşa edeceğimiz yarı olimpik yüzme havuzu bin metrekare kapalı alan, beş bin metrekare açık alan olmak üzere altı bin metrekare üzerinde olacak. Açık alanda yeşil alan, oyun parkı, fitness alanı ve koşu parkuru bulunacak.

İhaleyi gerçekleştirdik ve kısa süre sonra çalışmalara başlayıp 14 ay gibi bir sürede hizmete sunacağız. Bu projede 4 milyon 600 bin lira gibi bir maliyetimiz olacak. İnşallah tamamlandığında ilçemiz için çok önemli bir spor ve aktivite merkezi olacak. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz ilçemize şimdiden hayırlı olsun."