Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı. Başkan Baydilli mesajında, manevi bereket ve rahmet dönemi olan üç ayların tüm dünyada huzurun tesisine vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Manevi iklimin, huzurun, güzelliklerin ve İslam hoşgörüsünün fazlasıyla hissedildiği bu mübarek ayların müjdecisi de Regaib Kandilidir. Mübarek gün ve geceler şüphesiz ki Allah ile olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden istemek için önemli birer fırsattır. Tüm Müslümanlar bu mübarek gün ve gecelerin feyzinden, bereketinden istifade etmelidir.

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Bu değerli günleri fırsat bilerek yardım ve sadakalarımızı artırmalı, küslük ve kırgınlıklarımızı bitirmeliyiz. Ailemize, anne ve babamıza olan muhabbetimizi, sevgimizi göstermeliyiz. Regaib gecesi bolca dua edip Allah’tan muradımızı istemek için büyük bir fırsattır ve İnşallah bu fırsatı değerlendirip alemlerin rabbine sığınalım.  

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, nice hayırlı ve kutlu gecelere kavuşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”