Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeyi sürdürüyor. Başkan Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte mahalleleri inceliyor ve çalışmaları bizzat takip ediyor.

 

İlçenin en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe’de incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

 

Karaköprü'ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunu dile getirerek, "Göreve geldiğimizden günden bu yana sabah gezilerimizi yaparak mesaimize sokaklarda başlıyoruz.  Karaköprü her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Biz de buna ayak uydurmak ve çalışmalarımızı yetiştirmek için normalden daha çok çalışmalıyız. Bunun için erken mesaiye başlayarak teknik ekibimizle geziyoruz, sokak sokak dolaşıp çalışmalarımızı inceliyoruz. Teknik ekibimizle birlikte ilçemizin en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe’de incelemelerde bulunduk.

Vatandaşlarımız bu güzel ilçeyi bize emanet ettiler, biz de bu emaneti en güzel şekilde korumak, güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

 

Başkan Baydilli alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinliyor.

 

Bu arada yaklaşık 30 bin nüfusa sahip olan Seyrantepe Mahallesinde Karaköprü Belediyesi tarafından, 80 bin m2 yeşil alan, 4. Murat Kültür Merkezi, Muhtar evi, Çok amaçlı Salon ve Kapalı Semt Pazarı yapıldı.