Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Karaköprü ziyareti kapsamında muhtarlarla buluşma toplantısı gerçekleştirildi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Vali Ayhan ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Programa Vali Ayhan ve Başkan Baydilli’nin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katılım gösterdi.

 

Programda Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlerken, not alıp mümkün olan çalışmaların başlatılacağını ifade ettiler.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplantıda bir konuşma gerçekleştirirken, ilçeye hizmet noktasında muhtarların kendilerine en büyük yardımcı olduğunu ifade etti.

 

Şanlıurfa DEPSAŞ’tan önemli açıklamalar Şanlıurfa DEPSAŞ’tan önemli açıklamalar

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü’ye hizmet ederken her zaman muhtarlarımız bize en önemli yol gösteren oluyor. Çünkü mahallelerini ve sorunlarını en iyi onlar biliyor. Biz de onların talepleri doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bu anlamda destekleri için değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise muhtarların yerel yönetimlerde değerli bir görevleri olduğunu ifade ederken, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelip istişare etmenin önemli olduğunu dile getirdi.

 

Toplantının ardından Vali Ayhan, Başkan Baydilli ve protokol üyeleri mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çekindi.