Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini belirten Başkan Beyazgül, “Gençlerimizin her zaman yanındayız ve onların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımızı şekillendiriyoruz” diye konuştu.

Spora ve sporcuya her anlamda destek vererek gerek tesisleşme gerek ise spor ve beceri kursları açarak gençleri geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e her kesimin takdirini topluyor. Göreve başladığı günden bu yana gençlere yönelik bir çok sportif faaliyetlerde bulunan Başkan Beyazgül, Karaköprü Gençlik Merkezini ziyaret ederek çocuklarla vakit geçirdi.

Burada bir süre çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan Başkan Beyazgül ardından satranç oynadı. Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Karaköprü Gençlik Merkezine gelerek gençlerimiz ile bir araya geldik. Satranç İl Temsilcimiz Menduh beyin öğrencileri ile satranç oynadık. Gençler ile çok zorlu maçlar yaptık. Zihin egzersizi ve hayal gücü yönünden çok çok iyiler ve dikkatleri oldukça iyi bu da bizleri mutlu etti. Satranç bir zeka oyunu ve yenildiğiniz zaman hiçbir mazeret bulamıyorsun. Çocuklarımızın bu yaşta oynadığı güzel oyun bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki ilerleyen zamanlarda Türkiye ve Dünya Şampiyonasına katılarak iyi derece elde ederler. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların destekçileriyiz” diye konuştu.

Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Menduh Turnak ise, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bugün başkanımız çocuklar ile satranç oynadı. Başkanımız bizlere her zaman her konuda desteklerini esirgemiyor” diye konuştu.